Sveland e-faktura

Betala med faktura, e-faktura eller autogiro

Du kan betala din försäkring via pappersfaktura, autogiro eller e-faktura. Pappersfaktura och e-faktura kan du få helårs-, halvårs- eller kvartalsvis, medan du även kan betala månadsvis via autogiro.
.
Väljer du att dela upp betalningen tillkommer en avbetalningsavgift på helårsbeloppet; 4 % för halvårs-, 5 % för kvartals- och 6 % för månadsbetalning. Ingen avgift tillkommer vid helårsbetalning.

NYHET! Nu kan du få dina försäkringsbrev och annan post digitalt via Kivra!
Läs mer här!


Autogiro - automatisk betalning


Du kan betala din försäkring via autogiro antingen helårs-, halvårs-, kvartals- eller månadsvis.

Dragningen sker den 28e varje månad, är det helg eller röd dag dras det nästkommande vardag. Detta datum går inte att justera.

Observera - högre dragning första månaden


Vid den första betalningen via autogiro kan det dras pengar för mer än en månad. Det beror på att försäkringen betalas i förskott och att det kan ta tid efter att försäkringen tecknats innan medgivandet för autogiro har kommit fram till oss. Skicka därför in detta så snart som möjligt och var beredd på en högre dragning den andra månaden.

Exempel: Försäkringen tecknas den 1 mars, första dragningen görs den 28 mars, och då dras premie för perioden 1 mars t o m 30 april vilket resulterar i två månaders premie.

Anmäl dig digitalt här!

Du kan även ladda ner blanketten och skicka den till oss via post (kom ihåg att skriva under).


E-faktura – all information direkt till din bank


När du betalar med e-faktura får du fakturor, försäkringsbrev och information om din försäkring direkt till din internetbank. Det är en kostnadsfri tjänst som är snabb, enkel och miljövänlig. Dessutom kan du betala din faktura oavsett var du är bara du har tillgång till din internetbank.

Du väljer när du tecknar försäkringen om du vill betala helårs-, halvårs- eller kvartalsvis. Om du i dagsläget har autogiro och vill övergå till e-faktura måste du kontakta oss.

Du kan även få din autogirosammanställning via e-faktura, men vi kan i dagsläget inte erbjuda betalning via e-faktura månadsvis, utan endast via autogiro.

Fakturan kommer till din internetbank färdigifylld med belopp, OCR-nummer och betalningsdag så det enda du behöver göra är att kontrollera och godkänna betalningen. Din faktura och ditt försäkringsbrev finns sparade mellan 13 och 18 månader hos din internetbank beroende på bank. Om en påminnelse skulle behövas skickas ut får du den via posten.

De flesta banker är anslutna och erbjuder betalning via e-faktura.

Så här anmäler du dig:

• Logga in på din internetbank
• Välj Betala och E-faktura
• Välj Anmäl e-faktura
• Sök fram Sveland Djurförsäkringar och välj Anmäl
• Godkänn och skicka in din anmälan

Tänk på att sättet du anmäler e-faktura på kan skilja sig åt mellan olika banker, ovan är ett exempel på hur det kan gå till.

Vänd dig i första hand till din bank vid problem med e-faktura.

Att komma ihåg:

Tänk på att du inte får ditt försäkringsbrev hemskickat när du väljer att ha e-faktura. Spara därför gärna försäkringsbrevet på din dator eller skriv ut det så att du har det sparat. Det är bra att ha med sig försäkringsbrevet vid veterinärbesöket. Du hittar även ditt försäkringsbrev på Mina sidor på Sveland Djurförsäkringars hemsida.Säljare & Ombud
Svelands säljare och ombud finns över hela landet.
Aktuellt

Bildgalleriet
Dela med dig av dina söta eller roliga djurbilder!
Läs mer

Är du kund hos oss?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!

 
 

Kontaktinformation

Besöksadress: Österg. 15, Hässleholm
Postadress: Box 31, 281 21 Hässleholm
E-post: djur@sveland.se
Tel: 0451-38 30 00
Fax: 0101-50 55 44
Karta: Se karta