Nyheter på Sveland

Sveland Djurförsäkringar höjer taket för alla som behöver


2017-02-28

När hunden bryter benet skenar snabbt veterinärvårdskostnaderna iväg och som djurägare riskerar man att stå utan försäkringsskydd när hela veterinärvårdsersättningen går åt till en stor skada. Sveland Djurförsäkringar erbjuder nu därför alla kunder möjlighet att köpa till extra skydd för nya skador. Allt för att kunderna inte ska behöva oroa sig för dyra kostnader hos veterinären om olyckan är framme.

Sveland Djurförsäkringar har sedan flera år tillbaka erbjudit kunder ett ökat ersättningsbelopp om taket för försäkringen närmat sig, så kallat Sveland Boost. Nu tas nästa steg och alla kunder erbjuds möjlighet att höja beloppet för veterinärvårdsersättning när det behövs, oavsett vilken försäkringsform som är vald från början. Om djuret har riktig otur och det behövs fyllas på ännu en gång så är även det möjligt. Det utökade skyddet gäller för nya skador och sjukdomar och bör därför inte användas istället för att teckna en hög veterinärvårdsersättning från början.

Djurförsäkringar har traditionellt sätt ett högsta ersättningsbelopp för veterinärvårdskostnader per försäkringsår, oavsett hur många skador djuret har. När hela ersättningsbeloppet är utbetalt får djurägaren själv stå för resterande veterinärvårdskostnader, fram till att försäkringen förnyas vid försäkringsperiodens slut.

Sveland Boost innebär att en djurförsäkring som närmar sig taket för veterinärvårdsersättningen kan fyllas på med 20 000 kr för hund, katt och smådjur samt 50 000 kr för häst. Det nya försäkringsbeloppet kan användas om djuret behöver veterinärvård för nya skador eller sjukdomar och nollställs vid försäkringsperiodens slut.
Sveland Djurförsäkringar har tecknat avtal med Gjensidige


2017-01-23

Sveland Djurförsäkringar har ingått ett samarbetsavtal med det norska försäkringsbolaget Gjensidige Försäkring. Avtalet med Gjensidige gör att vi tillsammans kan erbjuda samlade försäkringar för våra lantbrukskunder. Vi har förstått att många av våra kunder gärna vill kunna ha alla lantbruksförsäkringar i ett och samma försäkringsbolag.

Gjensidige är en av Nordens största aktörer inom sakförsäkringar. De erbjuder bland annat heltäckande lantbruksförsäkringar. Under de senaste åren har de etablerat sig väl i Sverige och växer sig starka genom att långsiktigt verka för att tillhandahålla bra produkter, hög service och konkurrenskraftiga priser.

Deras storlek gör det också möjligt att erbjuda ett ännu bättre försäkringsskydd för de som så behöver. Gjensidige har även ett stort kundengagemang och värderingar som motsvarar Sveland Djurförsäkringars och vi är därför väldigt glada att få arbeta tillsammans med dem.

För dig som kund
Som kund i Sveland Djurförsäkringar, innebär det att från och med 1 mars 2017, vid nästkommande huvudförfallodag, blir Gjensidige försäkringsgivare. De försäkringsvillkor som kommer att gälla är i det närmaste densamma eller bättre än nuvarande villkor. Även fortsättningsvis kommer Sveland Djurförsäkringar att skadereglera dina försäkringar och den kontaktperson du har sedan tidigare kommer ge dig samma service när det gäller förändringar eller nyteckningar. Du kommer att få ett personligt samtal från din kontakt i god tid före huvudförfallodagen, så att du får rådgivning om din försäkring.

Vill du redan idag diskutera dina försäkringar med oss, vänligen kontakta:
Anna-Stina Stehn på 0727-443755: anna-stina.stehn@sveland.se
Kristina Atterback på 0720-50 37 02: kristina.atterback@sveland.se
Nytt försäkringssystem för bättre service!


2016-05-04

Vi byter försäkringssystem för att kunna erbjuda bättre service till dig som kund. Detta kan medföra något längre telefonköer innan vi helt har hunnit lära oss det nya systemet. Vår förhoppning är dock att allt kommer att flyta på lika smidigt som vanligt.

Vi vill även meddela att vi har uppdaterat utseendet på våra försäkringsbrev så att de blir tydligare och mer informativa.

I samband med bytet kommer Mina sidor på hemsidan inte vara tillgängligt under en period, då en ny version kommer att lanseras inom några veckor.

Har du frågor eller funderingar som rör förändringen så är du varmt välkommen att kontakta vår medarbetare Kerstin på kerstin.thunstrom@sveland.se

Vänliga hälsningar
Sveland DjurförsäkringarSäljare & Ombud
Svelands säljare och ombud finns över hela landet.
Aktuellt

Bildgalleriet
Dela med dig av dina söta eller roliga djurbilder!
Läs mer

Är du kund hos oss?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!

 
 

Kontaktinformation

Besöksadress: Österg. 15, Hässleholm
Postadress: Box 31, 281 21 Hässleholm
E-post: djur@sveland.se
Tel: 0451-38 30 00
Fax: 0101-50 55 44
Karta: Se karta