3 kostnadsfria videomöten med veterinär per år

Ibland är det svårt att veta när ett besök till veterinären är nödvändigt eller när det går att avvakta. Sveland Djurförsäkringar erbjuder dig som kund tre kostnadsfria besök per år hos FirstVet – veterinärkliniken på nätet.

Så här fungerar det
FirstVet är en digital veterinärklinik som gör att du kan besöka en veterinär över nätet var du än befinner dig. På så sätt kan du snabbt och billigt få hjälp med en första bedömning av ditt djurs vårdbehov men även få remiss till specialist.

Tre kostnadsfria besök
Som Svelandkund får du tre kostnadsfria besök hos FirstVet varje år (gäller per kund). Kostnadsfria besök gäller vid sjukdomssymptom eller skada som annars omfattas av din försäkring. Konsultationer som avser rådgivning gällande sjukdomssymptom eller skador som inte omfattas av djurets försäkring faktureras du som kund för direkt av FirstVet. Beteenderådgivning, kostrådgivning och frågor kring förebyggande behandlingar är exempel på besök som inte omfattas av våra försäkringar.

Registrera dig redan idag på FirstVet.com eller genom att ladda ner FirstVets app för iOS eller Android. Skapa ett konto och registrera ditt djur nu så att du är förberedd om olyckan är framme. Allt som behövs är en dator, telefon eller surfplatta med uppkoppling.

När du bokar ett besök anger du Sveland som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting.

FirstVets öppettider:
Vardagar 06:00 – 24:00
Helger & helgdagar 09:00 – 18:00


Säljare & Ombud
Svelands säljare och ombud finns över hela landet.
Aktuellt

Bildgalleriet
Dela med dig av dina söta eller roliga djurbilder!
Läs mer

Är du kund hos oss?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!

 
 

Kontaktinformation

Besöksadress: Österg. 15, Hässleholm
Postadress: Box 31, 281 21 Hässleholm
E-post: djur@sveland.se
Tel: 0451-38 30 00
Fax: 0101-50 55 44
Karta: Se karta