Sveland Cup 2017

Sveland Cup 2017

Sveland Cup är årets roligaste cup för dig som tävlar hoppning med ponny i motsvarande LB (80, 90 och 100 cm). Två deltävlingar och final hålls i zonen Skåne. Även i år är vinsten en drömhelg hos Sylve Söderstrand och Lotta Björe på JumpClub.

På grund av nya regler från Svenska Ridsportförbundet kommer det i år tyvärr inte hållas någon riksfinal i Sveland Cup. Du kan läsa mer om det här.

Du kan välja vilken zon du vill delta i men tävlingen måste slutföras i den valda zonen. Regler för Sveland Cup hittar du på sidan för respektive zon/distrikt.

Anmälan
Du deltar automatiskt i Sveland Cup när du anmäler dig till den aktuella klassen hos den arrangerande klubben enligt sedvanliga propositioner. Du ska även registrera dig här på Sveland Djurförsäkringars hemsida, för vår tävlingsadministration.

Anmälningsavgiften till Sveland Cup ingår i klassens anmälningsavgift.

Anmäl dig till Sveland Cup!

Tävlingsplatser och datum för Sveland Cup 2017

Resultaten hittar du här!


Sveland Cup arrangeras av Sveland Djurförsäkringar i samarbete med lokala ridklubbar, Betfor, Tidningen Ridsport och Granngården.

Bilder och information från tävlingarna
Sveland Cup har sin egen Facebooksida. Följ oss där för de senaste nyheterna. Det finns även möjlighet att ställa frågor och se bilder från tävlingen.

Sveland Cup finns även på Instagram. Följ cupen på @svelandcup och tagga dina bilder med #svelandcup för att dela med dig av dina upplevelser från tävlingen!

Sveland Cup kommer att hållas i zonerna/distrikten:
Skåne
Göteborg och Bohuslän
Östergötland
Stockholms Län och Uppland
Mittsvenska

Frågor?
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Joakim Bragée, ansvarig för Sveland Cup, på joakim.bragee@sveland.se

Tänk på att alla mobiler inte stödjer nedladdning av pdf-filer. För att ladda ner tävlingsregler och tävlingsplatserna måste du ha en app som kan visa pdf-dokument. Ladda annars ner filerna på en dator.Säljare & Ombud
Svelands säljare och ombud finns över hela landet.
Aktuellt

Bildgalleriet
Dela med dig av dina söta eller roliga djurbilder!
Läs mer

Är du kund hos oss?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!

 
 

Kontaktinformation

Besöksadress: Österg. 15, Hässleholm
Postadress: Box 31, 281 21 Hässleholm
E-post: djur@sveland.se
Tel: 0451-38 30 00
Fax: 0101-50 55 44
Karta: Se karta