Sveland Katteri

Sveland Katteri - samma veterinärvård livet ut!

Katteri är vår förmånliga uppfödarförsäkring med individuellt skydd för varje katt. Du kan få ersättning om katten förlorar sin fortplantningsförmåga eller om den p g a vissa sjukdomar inte får lov att användas i avel. Kattkullsförsäkring ingår.

Sveland Katteri kan tecknas om du är uppfödare och har minst två katter i regelbunden avel. Uppfödningen ska vara registrerad och godkänd. Försäkringen kan tecknas från det att katten är sex veckor och livet ut. Varje katt försäkras individuellt.För komplett information se villkor för Sveland Katteri. Läs även vår förköpsinformation innan du tecknar försäkringen.

Kontakta oss för premie och för att teckna Sveland Katteri

Du får alltid snabb och kompetent hjälp av oss om din katt blir sjuk eller skadad. Vi erbjuder direktreglering under kontorstid och vid akutfall utanför kontorstid kan du få kontakt med en skadereglerare för rådgivning.

Har du frågor kring våra försäkringar kan du enkelt få kontakt med vår kundservice eller något av våra kunniga ombud. Som kundägt bolag finns det ingen anledning för oss att öka premierna för att skapa större vinst i företaget. Din premie går till att hjälpa din katt när det behövs som mest.

Observera att det är villkoren som anger fullständig information om vad som ersätts av försäkringen och som ligger till grund för beslut. Ovanstående information gäller för försäkringar tecknade eller förnyade den 1 januari 2016 eller senare. På ditt försäkringsbrev finns information om vilket försäkringsvillkor som är aktuellt för ditt djur.

Dokument
 
Säljare & Ombud
Svelands säljare och ombud finns över hela landet.
Aktuellt

Bildgalleriet
Dela med dig av dina söta eller roliga djurbilder!
Läs mer

Är du kund hos oss?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!

 
 

Kontaktinformation

Besöksadress: Österg. 15, Hässleholm
Postadress: Box 31, 281 21 Hässleholm
E-post: djur@sveland.se
Tel: 0451-38 30 00
Fax: 0101-50 55 44
Karta: Se karta