Sveland Favorit (A.1)

Sveland Häst Favorit (A.1)

Häst Favorit är vår omfattande och mest populära försäkring som ger alla hästar ett bra skydd. Välj den ersättning som passar just dina behov. Föl har upp till 40 procent rabatt!

Sveland Häst Favorit kan tecknas från det att hästen är två dygn och fram till 16 års ålder.

Extra förmånligt för föl
Tecknar du försäkringen innan ditt föl blir ett år får du upp till 40 procent rabatt på premien det första året. Försäkrar du fölet före 30 dagars ålder ingår dessutom vårt säljansvarsskydd för dolda fel samt skydd vid osteochondros och benbroskfragment.För komplett information se villkor för Sveland Favorit. Läs även vår förköpsinformation innan du tecknar försäkringen.

Räkna på eller teckna hästförsäkring

Du får alltid snabb och kompetent hjälp av oss om din häst blir sjuk eller skadad. Vi erbjuder direktreglering under kontorstid och vid akutfall utanför kontorstid kan du få kontakt med en skadereglerare för rådgivning.

Har du frågor kring våra försäkringar kan du enkelt få kontakt med vår kundservice eller något av våra kunniga ombud. Som kundägt bolag finns det ingen anledning för oss att öka premierna för att skapa större vinst i företaget. Din premie går till att hjälpa din häst när det behövs som mest.

Observera att det är villkoren som anger fullständig information om vad som ersätts av försäkringen och som ligger till grund för beslut. Ovanstående information gäller för försäkringar tecknade eller förnyade den 1 januari 2016 eller senare. På ditt försäkringsbrev finns information om vilket försäkringsvillkor som är aktuellt för ditt djur.

Aktuellt

Bildgalleriet
Dela med dig av dina söta eller roliga djurbilder!
Läs mer

Är du kund hos oss?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!

 
 

Kontaktinformation

Besöksadress: Österg. 15, Hässleholm
Postadress: Box 31, 281 21 Hässleholm
E-post: djur@sveland.se
Tel: 0451-38 30 00
Fax: 0101-50 55 44
Karta: Se karta