Kommunikatör sökes

Sveland Djurförsäkringar är ett djurförsäkringsbolag och vi som arbetar här brinner för djurs hälsa. Bolaget grundades 1911 och är ett ömsesidigt bolag vilket innebär att vi är kundägda. Vi är ett sextiotal medarbetare och cirka 40 hundar som sitter på huvudkontoret i Hässleholm och på vårt mindre kontor i Lund. Vi försäkrar hund, häst, katt, smådjur och lantbruksdjur.

Om tjänsten
Nu söker vi en kommunikatör med intresse för digital kommunikation och marknadsföring för ett vikariat med start i april. Uppdragets längd är ett år. Behovet har uppstått då en av kollegorna ska på föräldraledighet och en överlämning kommer att ske med kollegan innan dess.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba på vår marknadsavdelning i en kreativ miljö och ingå i ett team om sex medarbetare. Din huvuduppgift är att skriva, publicera och optimera texter för webben, nyhetsbrev och annan kundkommunikation t.ex. försäkringsbrev och försäkringsvillkor. Det är viktigt att du har en förmåga att skriva målgruppsanpassat och kan formulera budskap för olika kanaler.

Utöver detta medverkar du i kampanjer och projekt som ska bidra till att nå företagets övergripande varumärkes- eller kommunikationsmål. Du kommer att ha många olika samarbetspartners både bland dina kollegor inom marknad, i andra delar av organisationen och även externt. Vi tror därför du har lätt för att både bygga relationer och kommunicera.

För att trivas i rollen är det viktigt att du trivs med ett högt tempo. Du är energisk, nyfiken och har ett stort intresse för den digitala utvecklingen.

Vi söker dig som:

  • Älskar att skriva - att arbeta med texter är ditt huvudfokus
  • Är en säker och kreativ skribent
  • Är noggrann och effektiv
  • Har antingen en utbildning inom kommunikation eller marknadsföring på högskolenivå eller likvärdig erfarenhet.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Har ett stort djurintresse

Det är meriterande om du:

  • Har arbetat i CRM- eller kampanjhanteringssystem
  • Har erfarenhet av Google Adwords och Google Analytics
  • Är kunnig inom SEO
  • Har kunskaper i Adobe Creative Suite

Sista ansökningsdatum
Vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. Vi kommer att träffa kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum - så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 15 mars 2018.

Förbered gärna en portfolio om möjligt och går du vidare i processen kan vi vilja att du gör arbetsprover.

Om du har några frågor om tjänsten eller vår rekryteringsprocess, kontakta:
Henrik Harej, marknadschef, henrik.harej@sveland.se, 0706-06 66 24.

Facklig representant: Pia Haraldsson, pia.haraldsson@sveland.se