Hundens hälsodag

Vill du veta mer om din hunds hälsa?

Lördagen den 26 maj kl 14-17 har Sveland Djurförsäkringar hundens hälsa i fokus på Hundens hälsodag. Du som vill ha koll på din hunds hälsa ska inte missa denna fullspäckade eftermiddag med flera hälsotips för dig och din hund. Kom till Slottsskogen i Göteborg och träffa hundpsykolog, veterinär, fysioterapeut och kiropraktor! Du kan även få din hunds klor klippta, ställa dina frågor om djurförsäkringar och vara med i vår tipspromenad. Självklart bjuder vi på fika!

Rådgivningarna är gratis för dig som är kund hos Sveland. Den som inte är kund hos oss idag får ta del av en rådgivning genom att skänka 50 kronor till Svelands Stiftelse. Betalning sker på plats via Swish eller kontanter. Svelands Stiftelse främjar vetenskaplig forskning och utveckling som har betydelse för djurs hälsa ur såväl ett etiskt som medicinskt perspektiv.

Få rådgivning av våra experter!

  • Per Josefsson är legitimerad veterinär och har lång erfarenhet av skador och sjukdomar hos hundar. Prata med Per om alla frågor du har om din hund. 
  • Charlotte Swanstein har varit hundpsykolog sedan tidigt 1990-tal och har länge drivit kursverksamhet för hundägare. Fråga Charlotte om allt du vill veta om din hunds beteenden. 
  • Linn Gsaxner är diplomerad hundfysioterapeut och tipsar om hur du håller din hund frisk i muskler, leder och skelett. 
  • Kiki Sjölander-Johansson är leg. kiropraktor på människor, men har också utbildat sig till kiropraktor på häst och hund. Under Hundens hälsodag kan du få tips på förebyggande behandlingar för din hund för att minimera risk för problem. 

 
När: Lördagen den 26 maj kl 14-17. De 100 första besökarna får en goodie-bag.
Plats: Stora Dammen i Slottsskogen, Göteborg.

Anmäl dig gärna till Hundens hälsodag i formuläret!

Voff, voff!
Välkommen till Hundens hälsodag! 


Kontakta oss om du har några frågor

0451-38 30 00